Inscriere-parteneri

banner-leads

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni partener Fiddmark

(Citiți cu atenție toți pașii înainte de a demara procedura):

 1. Completați CUI-ul societății, telefonul și adresa de e-mail apoi apăsați butonul “Trimite”. Site-ul va încerca să preia automat datele firmei  la pasul următor pentru a simplifica procesul. Dacă datele preluate nu sunt corecte, vă rugăm să le corectați. Dacă din diverse motive aplicația noastră nu detectează societatea, vă rugăm să completați datele manual.
 2. Tot la pasul următor completați și câmpurile încadrate cu portocaliu, după cum urmează:
  – Numele administratorului
  – Ce discount doriți să acordați în rețeaua Fiddmark – o frază cât mai completă și mai explicită de tipul “20% discount la toate produsele și serviciile afișate pe www.siteul-meu.ro” sau “15% discount la nota de plată de luni până vineri în intervalul orar 17:00 – 21:00” etc. Fraza aceasta se preia automat în contract.
  – Câteva cuvinte despre afacerea dvs. – deși acest câmp nu este obligatoriu, informațiile ne sunt utile.
 3. Apăsați butonul “Generează contractul”. Acesta va fi disponibil imediat în pagină pentru descărcare. Veți primi o copie automat și la adresa de e-mail furnizată.
 4. Tipăriți și citiți contractul. Apoi vă rugăm să ni-l trimiteți semnat și ștampilat, scanat integral, pe fiddmarkmedia@gmail.com . Contractele fotografiate cu telefonul se acceptă doar dacă foile sunt drepte, textul, ștampila și semnătura sunt lizibile și permit retipărirea. În caz contrar nu le acceptăm.
 5. Contractele intră în vigoare doar după ce le semnăm și noi.Branduri care au ales deja să lucreze cu noi:

banner-leads