Abonamente si preturi

Oferta Fiddmark pentru angajatori

Card de reduceri - soluții de motivare pentru salariați

Selectează din tabelul de mai jos oferta care te avantajează, în funcție de mărimea societății și numărul maxim de persoane cărora dorești să le oferi acces la reducerile noastre. Optează pentru o singură plată pentru tot anul sau pentru plata lunară a serviciilor.

Small BusinessMid BusinessLarge BusinessCorporateEnterprise
1 Număr maxim utilizatoriPână la 20Până la 50Până la 100Până la 500Peste 500
2 Acces nelimitat la oferteDADADADADA
3 Card de plastic inclusDADADADADA
4 Abonament lunar82 € / lună205 € / lună410 € / lună2053 € / lunănegociabil
5 Abonament anual (-10%)887 € / an2217 € / an4435 € / annegociabilnegociabil
6 Buyback carduri uzate - 1€ / card- 1€ / card- 1€ / card- 1€ / card- 1€ / card
ComandăCu plată lunarăCu plată lunarăCu plată lunarăCu plată lunarăCu plată lunară
ComandăCu plată anualăCu plată anualăCu plată anualăCu plată anualăCu plată anuală

Oferta din tabel detaliată

 1. Numărul maxim de persoane care primesc acces la întreaga noastră rețea de beneficii, specific fiecărui tip de abonament în parte.
 2. Ca regulă general aplicabilă, fiecare utilizator poate solicita bunuri și servicii cu discount conform ofertelor afișate pe site, în perioada de valabilitate, ori de câte ori dorește, de la același partener comercial sau de la mai mulți, fără să existe o limită de revenire. Excepție de la regulă fac acei parteneri comerciali care impun contractual limite de revenire sau acele achiziții unde revenirea nu se pretează (Ex: școală de șoferi, curs de php etc).
  Acolo unde este cazul, aceste informații sunt detaliate în paginile de prezentare ale partenerilor.
 3. Utilizatorii vor primi și carduri din plastic. Acestea nu au cip sau bandă magnetică, nu stochează informații electronic ci au doar rol de „legitimație” ce poate fi prezentată partenerilor comerciali atunci când se solicită reducerea. Fiecare card conține un număr unic de identificare, se înregistrează în baza noastră de date și doar titularul său îl poate folosi pentru a solicita beneficiile. Partenerii comerciali au dreptul să refuze acordarea reducerilor în cazul cardurilor inactive sau utilizate de altcineva în afară de titular.
 4. Se semnează contract pe 1 an, cu prelungire automată. Se va factura suma specifică fiecărui tip de abonament, lună de lună .
 5. Se semnează contract pe 1 an, cu prelungire automată. Se va achita la început întreaga sumă. Economia estimată este de aproximativ 10% / an față de abonamentele lunare.
 6. Societățile care acceptă să colecteze și să restituie la finalul colaborării cardurile uzate în vederea reciclării, primesc înapoi 1 € pentru
  fiecare card restituit.
  Notă: Toate prețurile afișate în euro se convertesc în lei, la cursul BNR din ziua facturării. Nu se aplică TVA.