Abonamente si preturi

Oferta Fiddmark pentru angajatori

Card de reduceri - solu╚Ťii de motivare pentru salaria╚Ťi

Selecteaz─â din tabelul de mai jos oferta care te avantajeaz─â, ├«n func╚Ťie de m─ârimea societ─â╚Ťii ╚Öi num─ârul maxim de persoane c─ârora dore╚Öti s─â le oferi acces la reducerile noastre. Opteaz─â pentru o singur─â plat─â pentru tot anul sau pentru plata lunar─â a serviciilor.

Small BusinessMid BusinessLarge BusinessCorporateEnterprise
1 Număr maxim utilizatoriPână la 20Până la 50Până la 100Până la 500Peste 500
2 Acces nelimitat la oferteDADADADADA
3 Card de plastic inclusDADADADADA
4 Abonament lunar82 ÔéČ / lun─â205 ÔéČ / lun─â410 ÔéČ / lun─â2053 ÔéČ / lun─ânegociabil
5 Abonament anual (-10%)887 ÔéČ / an2217 ÔéČ / an4435 ÔéČ / annegociabilnegociabil
6 Buyback carduri uzate - 1ÔéČ / card- 1ÔéČ / card- 1ÔéČ / card- 1ÔéČ / card- 1ÔéČ / card
Comand─âCu plat─â lunar─âCu plat─â lunar─âCu plat─â lunar─âCu plat─â lunar─âCu plat─â lunar─â
Comand─âCu plat─â anual─âCu plat─â anual─âCu plat─â anual─âCu plat─â anual─âCu plat─â anual─â

Oferta din tabel detaliat─â

 1. Num─ârul maxim de persoane care primesc acces la ├«ntreaga noastr─â re╚Ťea de beneficii, specific fiec─ârui tip de abonament ├«n parte.
 2. Ca regul─â general aplicabil─â, fiecare utilizator poate solicita bunuri ╚Öi servicii cu discount conform ofertelor afi╚Öate pe site, ├«n perioada de valabilitate, ori de c├óte ori dore╚Öte, de la acela╚Öi partener comercial sau de la mai mul╚Ťi, f─âr─â s─â existe o limit─â de revenire. Excep╚Ťie de la regul─â fac acei parteneri comerciali care impun contractual limite de revenire sau acele achizi╚Ťii unde revenirea nu se preteaz─â (Ex: ╚Öcoal─â de ╚Öoferi, curs de php etc).
  Acolo unde este cazul, aceste informa╚Ťii sunt detaliate ├«n paginile de prezentare ale partenerilor.
 3. Utilizatorii vor primi ╚Öi carduri din plastic. Acestea nu au cip sau band─â magnetic─â, nu stocheaz─â informa╚Ťii electronic ci au doar rol de „legitima╚Ťie” ce poate fi prezentat─â partenerilor comerciali atunci c├ónd se solicit─â reducerea. Fiecare card con╚Ťine un num─âr unic de identificare, se ├«nregistreaz─â ├«n baza noastr─â de date ╚Öi doar titularul s─âu ├«l poate folosi pentru a solicita beneficiile. Partenerii comerciali au dreptul s─â refuze acordarea reducerilor ├«n cazul cardurilor inactive sau utilizate de altcineva ├«n afar─â de titular.
 4. Se semneaz─â contract pe 1 an, cu prelungire automat─â. Se va factura suma specific─â fiec─ârui tip de abonament, lun─â de lun─â .
 5. Se semneaz─â contract pe 1 an, cu prelungire automat─â. Se va achita la ├«nceput ├«ntreaga sum─â. Economia estimat─â este de aproximativ 10% / an fa╚Ť─â de abonamentele lunare.
 6. Societ─â╚Ťile care accept─â s─â colecteze ╚Öi s─â restituie la finalul colabor─ârii cardurile uzate ├«n vederea recicl─ârii, primesc ├«napoi 1 ÔéČ pentru
  fiecare card restituit.
  Not─â: Toate pre╚Ťurile afi╚Öate ├«n euro se convertesc ├«n lei, la cursul BNR din ziua factur─ârii. Nu se aplic─â TVA.