Termeni și condiții

Politica de livrare a cardurilor Fiddmark

1) Livrarea cardurilor comandate se face în maxim 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii, prin curierat rapid. La aceste 3 zile se adaugă durata efectivă a livrării, care în cele mai multe situații se încadrează în 24 ore. Fiddmark nu își asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri datorate firmei de curierat sau furnizării datelor incomplete / incorecte de către beneficiarul cumpărător al cardului / cardurilor.

2) Costul de livrare este unic - respectiv 10 lei și se achită de către beneficiarul cumpărător odată cu contravaloarea cardului / cardurilor.

Politica de returnare a cardurilor Fiddmark

1) Conform UG 34/2014, art.9, 10 și 11, cumpărătorii persoană fizică pot decide să renunțe la achiziția cardului / cardurilor Fiddmark, fără a motiva decizia în termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii (ridicării de la curier). Renunțarea va fi comunicată către Fiddmark Media SRL printr-un e-mail pe adresa fiddmarkmedia@gmail.com, confirmat și telefonic la 0756227324, obligatoriu în interiorul celor 14 zile de la data primirii cardului. Clientul are obligația de a restitui cardul suportând costul de returnare sau prin predare personală la o adresă comunicată de către Fiddmark Media ca răspuns la solicitare, în alte 14 zile calendaristice de la data la care a comunicat renunțarea. Fiddmark Media va restitui clientului sumele datorate, reprezentând contravaloarea cardului și taxa inițială de livrare, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data reintrării în posesia cardului.

2) În momentul în care clientul predă cardul către curier sau către reprezentanții Fiddmark Media, dreptul acestuia de a mai beneficia de reduceri încetează. Cardul va fi dezactivat și supus reciclării. Datele clientului vor fi șterse din baza noastră de date.

3) Ulterior celor 14 zile de renunțare reglementate legal, orice solicitare de renunțare la servicii va fi analizată cu bună credință de managementul Fiddmark Media, care își rezervă dreptul unei decizii unilaterale, neatacabilă, în funcție de perioada scursă și de motivele invocate de clientul utilizator. Altfel spus, este nerezonabil ca un client să revină după 3 luni de la achiziția cardului (din cele 12 de valabilitate) și să spună că nu îl mai dorește, acesta fiind doar un exemplu posibil, fără a ne limita la el. În aceste situații, Fiddmark Media poate decide (și foarte probabil va decide) să nu restituie clientului sumele achitate, protejând astfel activitatea comercială a Fiddmark Media în fața unor eventuale abuzuri.

4) În cazul contractelor Business to Business, se aplică legea părților, modalitățile și termenii de renunțare fiind reglementate contractual între Fiddmark Media și societatea cumpărătoare.

Politica de utilizare cardurilor Fiddmark

1) Pentru a beneficia de reducerile pe care partenerii FIDDMARK le acordă, trebuie să consultați site-ul FIDDMARK să citiți cu atenție informațiile despre partenerul comercial și reducerea care vă interesează, apoi să comandați bunurile sau serviciile prezentând cardul dumneavoastră. Deoarece avantajele comerciale pot suferi modificări de la o zi la alta, la fel cum unele parteneriate pot să nu mai fie valabile și să existe altele noi în orice moment, recomandăm insistent consultarea site-ului www.fiddmark.ro înainte de fiecare utilizare a cardului.

2) Cardurile Fiddmark au din oficiu statutul "INACTIV". Pentru utilizarea lor trebuie să acceptați termenii și condițiile și să le activați folosind formularul pus la dispoziție.

3) Cardurile Fiddmark sunt individuale și netransmisibile. Sub sancțiunea suspendării / anulării dreptului de a mai beneficia de serviciile noastre, fără restituirea sumelor achitate, utilizatorului de card îi este interzis să faciliteze folosirea cardului său de către altă persoană.

4) Cardurile Fiddmark contin elemente de siguranță și un număr unic, asociat unui singur utilizator în baza noastră de date. Orice tentativă de fals va fi semnalată autorităților. În paralel FIDDMARK poate decide să se adreseze instanței pentru obținerea de prejudicii.

5) Partenerii Fiddmark pot verifica validitatea unui card atunci când le este prezentat și dreptul persoanei care îl prezintă de a beneficia de reduceri. În vederea îndeplinirii acestui scop, aplicația CityKeep le furnizează acestora prenumele dumneavoastră și informații trunchiate aleatoriu, insuficiente pentru a fi identificat în clar, dar suficiente pentru formularea unor întrebări de verificare. Exemple: Ultimele 3 cifre din numărul de telefon. Sau providerul utilizat pentru adresa de e-mail. Sau numărul străzii pe care locuiti etc. Partenerii comerciali vor primi exclusiv aceste date si nimic în plus despre dumneavoastră, această tehnică făcând parte din eforturile depuse de FIDDMARK pentru a vă păstra datele personale confidențiale, conform GDPR.

5) În cazul în care constată neconcordanțe sau încălcarea regulilor FIDDMARK, partenerii comerciali sunt îndreptățiți contractual să refuze acordarea beneficiului, fără ca ei să poată fi raportați către FIDDMARK sau să fie pasibili de sancțiuni din partea ANPC, câtă vreme respectă contractul pe care îl au semnat și procedurile agreate de comun acord. Partenerii comerciali au la dispoziție multiple instrumente pentru a transmite neregulile constatate în utilizarea cardurilor către managementul FIDDMARK, cu sau fără atenționarea persoanelor implicate în nereguli.

6) Prin excepție, utilizatorilor legitimi de carduri FIDDMARK le poate fi refuzat din greșeală dreptul de a beneficia de reducerile acordate de un partener comercial. FIDDMARK depune eforturi pentru ca aceste situații să nu existe dar ele pot să apară din motive care sunt în afara controlului nostru, cum ar fi: un angajat nou al partenerului comercial care nu a fost încă instruit privind reducerile sau o eroare in aplicația CityKeep sau chiar un partener comercial care refuză să-și îndeplinească obligațiile contractuale.

În situațiile de acest gen utilizatorul legitim de card FIDDMARK trebuie să știe că managementul și echipa FIDDMARK vor face tot posibilul pentru arbitrarea și soluționarea oricărei dispute, în favoarea utilizatorului de card, înainte să fie necesară o eventuală sesizare la ANPC. Pornim de la prezumpția că suntem toți de bună credință, că aceste situații sunt rare, accidentale și pot fi rezolvate prin comunicare, cu condiția să fim anunțați în timp util.

7) Cardurile Fiddmark Standard sunt valabile 12 luni din momentul activării, timp în care utilizatorii pot alege să le folosească ori de câte ori doresc, fără o limită de revenire. După ce expiră perioada de valabilitate, cardul FIDDMARK nu mai pot fi folosit, utilizatorul fiind nevoit să comande altul și să realizeze o noua activare. De la caz la caz, FIDDMARK poate acorda o reducere din prețul cardului nou sau alte avantaje dacă utilizatorul îl restituie pe cel vechi. Informații despre asemenea campanii vor fi afișate pe site-ul FIDDMARK.

8)Prin excepție de la cardurile Standard, înseriate cu inițialele CV există o serie specială de carduri - "BK" - valabile pe perioadă nedeterminată, fără un termen la care să expire, pe care de la caz la caz pot să le primească partenerii comerciali, salariații FIDDMARK, colaboratorii și alte categorii de persoane, cum ar fi câștigătorii unor concursuri pe care FIDDMARK poate decide să le organizeze. Ne rezervăm dreptul de a selecta beneficiarii cardurilor serie "BK"

Click aici pentru consulta și politica privind protecția datelor personale

Parteneri card reduceri
Fiddmark pe județe

Cu Fiddmark beneficiezi de prețuri speciale zi de zi
la produsele și serviciile tale preferate în

Parteneri și reduceri
adăugate recent

10% Discount
București

Magazinul de termopane

Evolink și-a început activitatea în 2012, inițial ca dealer de tâmplărie PVC cu geam termopan pentru diverse fabrici,...

Magazinul de termopane

Evolink și-a început activitatea în 2012, inițial ca dealer de tâmplărie PVC cu geam termopan pentru diverse fabrici, de unde produsele ajungeau în magazine și apoi la clientul final. Din 2018, prin brandul Magazinul de Termopane, Evolink face parte din Davinci Construcții & Termopane Group,...

15% discount
Bușteni

Pizza Station Bușteni

Valea Prahovei este unul din punctele de atracție principale din țara noastră și stațiunea Bușteni ocupă un loc...

Pizza Station Bușteni

Valea Prahovei este unul din punctele de atracție principale din țara noastră și stațiunea Bușteni ocupă un loc special în inimile celor care iubesc sporturile de iarnă și a pasionaților de drumeții. Amplasat în gara CFR, cu acces din parcare și servire la peron, cu spațiu interior...

10% Discount
Crevedia

Academia Titi Aur

Cu 8 titluri de campion al României și zeci de raliuri câștigate, Constantin (Titi) Aur nu mai are nevoie de nicio...

Academia Titi Aur

Cu 8 titluri de campion al României și zeci de raliuri câștigate, Constantin (Titi) Aur nu mai are nevoie de nicio prezentare. Academia care îi poartă numele și la care predă, a fost înființată în 2007 și funcționează astăzi într-un spațiu ultramodern, situat pe DN1A, la doar 16 km de centura...

Page 1 of 16    

Parteneri Fiddmark
pe domenii de activitate

Parcuri tematice

Food & Drinks

Clubbing & Games

Cazări

Servicii Medicale

Auto / Moto / Velo

Cursuri & Training

Sport / Agrement / Timp liber

Comerț online

Cinema & Teatru

Beauty / Fashion / Lifestile

Alte bunuri si servicii

Vrei să devii partener Fiddmark?
Hai să discutăm!

Studiem lista ta de prețuri. Stabilim împreună reducerile.
Posesorii noștri de carduri încep să cumpere de la tine.

Studiați în permanență ofertele de pe site înainte de a merge să solicitați reducerile. Oferte noi pot să apară în permanență și altele pot să expire.

Toate cardurile Fiddmark trebuie să fie activate înainte de prima utilizare, urmând pas cu pas instrucțiunile de activare.

FIDDMARK PENTRU


LEGAL


CONTACT


S.C. FIDDMARK MEDIA S.R.L.

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr.9, bl.9, apartament 2, Parter, Piatra Neamț

CUI: 41047361 | Nr.ONRC: J27/574/2019

Management: 0756.227.324

Parteneriate: 0771.360.126

Creare site web FiddWeb.ro
Copyright 2019 - Fiddmark Media SRL
S.C. Fiddmark Media S.R.L. este finantata din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020
in cadrul proiectului cu titlul: Start la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E); ID: POCU/82/3.7/105269
Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență îmbunătățită de navigare. Poți afla mai multe detalii vizitând secțiunea Politica privind Cookies