Procedura de reclamații

Managementul și echipa FIDDMARK vor face tot posibilul pentru arbitrarea și soluționarea oricărei dispute, înainte să fie necesară o eventuală intervenție din partea autorităților competente. Pornim de la prezumpția că suntem toți de bună credință, că aceste situații conflictuale sau neconcordanțele sunt rare, accidentale și pot fi rezolvate prin comunicare, cu condiția să fim anunțați în timp util.

1) Studiați întotdeauna site-ul Fiddmark, în mod special pagina de prezentare a partenerului de la care solicitați reducerea, pentru a fi siguri că nu vă este refuzată pe bună dreptate acordarea. Deși nu se întâmplă des, unii parteneri pot alege să nu mai facă parte din rețeaua noastră. Alții pot schimba cuantumul reducerilor de la o perioadă la alta. De aceea e foarte important să verificați pe site-ul Fiddmark și să nu vă bazați pe informații învechite sau venite din alte surse.

2) Asigurați-vă că ați activat cardul înainte de utilizare sau că acesta nu a depășit perioada sa de valabilitate. Nu utilizați cardul altcuiva și nu permiteți altcuiva să vă utilizeze cardul. Partenerii comerciali au tot dreptul să vă refuze acordarea reducerilor în toate situațiile mai sus menționate.

3) Dacă totul este în regulă cu cardul, încercați să discutați în ordinea aceasta: cu alt salariat al partenerului - se poate întâmpla ca un angajat nou să nu fi fost încă instruit în privința reducerilor. Păstrați-vă calmul, prezenați-i site-ul nostru pe telefon sau laptop. Suplimentar, dacă vă aflați la sediul partenerului, puteți identifica și arăta eticheta cu mențiunea "Partener Fiddmark", acolo unde există. În ultimă instanță, puteți solicita să vorbiți cu managerul. Sunt șanse să fie exact persoana cu care am negociat și am semnat contractul și va ști exact ce este de făcut.

4) Presupunând că după toate cele de mai sus situația nu a fost dezamorsată și inclusiv managerul vă refuză acordarea reducerii, aveți temei legal pentru a vă adresa ANPC. Totuși, înainte de acest pas, vă recomandăm să semnalați problema managementului Fiddmark, pe fiddmarkmedia@gmail.com sau telefonic. În acest punct - ne puteți furniza orice mijloc de probă care ne poate ajuta și pe noi să înțelegem dacă este rea credință sau nu din partea partenerului comercial și să acționăm în consecință în raportul nostru cu el, conform contractului pe care îl avem încheiat. De multe ori investigația noastră internă poate soluționa lucrurile mult mai rapid și cu impact negativ minim pentru toate părțile implicate.

5) Presupunând prin absurd că refuzul continuă, vă vom îndruma chiar noi către ANPC, urmând probabil să reziliem contractul cu partenerul respectiv și să îi sistăm toată promovarea.

Recapitulând, recomandarea noastră este să vă asigurați întâi că totul este în regulă din partea dumneavoastră și că ați respectat regulamentul de utilizare al cardului. Să încercați apoi o soluționare cu partenerul comercial și angajații acestuia. Să ne contactați pe noi dacă lucrurile nu se rezolvă și în cazurile extreme, de rea voință vădită, să vă îndreptați către ANPC.

Parteneri card reduceri
Fiddmark pe județe

Cu Fiddmark beneficiezi de prețuri speciale zi de zi
la produsele și serviciile tale preferate în

Parteneri și reduceri
adăugate recent

30% discount
București

Dașada Remodelling

Dașada Remodelling este un concept inovator, spațiu fizic și virtual, dedicat remodelării corporale și relaxării, ce...

Dașada Remodelling

Dașada Remodelling este un concept inovator, spațiu fizic și virtual, dedicat remodelării corporale și relaxării, ce te invită să trăiești experiențe unice propunând o viziune nouă asupra vieții. De la primii pași pe care îi faceți la intrarea în salon, atenția și implicarea personalului...

10% Discount
București

Zuli - Servicii profesionale de curățare

Servicii profesionale de curățare utilizând tehnica de injecție/extracție, pentru mochete, saltele și canapele....

Zuli - Servicii profesionale de curățare

Servicii profesionale de curățare utilizând tehnica de injecție/extracție, pentru mochete, saltele și canapele. Pentru noi, curățenia și sănătatea mediului în care trăim sunt foarte importante. Știm că petele și mirosurile neplăcute din canapele și saltele sunt greu de eliminat fără echipamente...

15% discount
Suceava

Soriol - ulei natural presat la rece

Tradiția noastră începe în Bucovina De la selecția materiei prime, până la produsele livrate clienţilor,...

Soriol - ulei natural presat la rece

Tradiția noastră începe în Bucovina De la selecția materiei prime, până la produsele livrate clienţilor, urmărim atent fiecare pas al procesului de producţie pentru a asigura consumatorilor produse de cea mai bună calitate, iar satisfacţia clienţilor noştri ne ajută să luăm deciziile...

Parteneri Fiddmark
pe domenii de activitate

Parcuri tematice

Food & Drinks

Clubbing & Games

Cazări

Servicii Medicale

Auto / Moto / Velo

Cursuri & Training

Sport / Agrement / Timp liber

Comerț online

Cinema & Teatru

Beauty / Fashion / Lifestile

Alte bunuri si servicii

Vrei să devii partener Fiddmark?
Hai să discutăm!

Studiem lista ta de prețuri. Stabilim împreună reducerile.
Posesorii noștri de carduri încep să cumpere de la tine.

Studiați în permanență ofertele de pe site înainte de a merge să solicitați reducerile. Oferte noi pot să apară în permanență și altele pot să expire.

Toate cardurile Fiddmark trebuie să fie activate înainte de prima utilizare, urmând pas cu pas instrucțiunile de activare.

FIDDMARK PENTRU


LEGAL


CONTACT


S.C. FIDDMARK MEDIA S.R.L.

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr.9, bl.9, apartament 2, Parter, Piatra Neamț

CUI: 41047361 | Nr.ONRC: J27/574/2019

Management: 0756.227.324

Parteneriate: 0771.360.126

Copyright 2019 - Fiddmark Media SRL
S.C. Fiddmark Media S.R.L. este finantata din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020
in cadrul proiectului cu titlul: Start la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E); ID: POCU/82/3.7/105269
Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență îmbunătățită de navigare. Poți afla mai multe detalii vizitând secțiunea "Politica privind Cookies"