Procedura de reclamații

Managementul și echipa FIDDMARK vor face tot posibilul pentru arbitrarea și soluționarea oricărei dispute, înainte să fie necesară o eventuală intervenție din partea autorităților competente. Pornim de la prezumpția că suntem toți de bună credință, că aceste situații conflictuale sau neconcordanțele sunt rare, accidentale și pot fi rezolvate prin comunicare, cu condiția să fim anunțați în timp util.

1) Studiați întotdeauna site-ul Fiddmark, în mod special pagina de prezentare a partenerului de la care solicitați reducerea, pentru a fi siguri că nu vă este refuzată pe bună dreptate acordarea. Deși nu se întâmplă des, unii parteneri pot alege să nu mai facă parte din rețeaua noastră. Alții pot schimba cuantumul reducerilor de la o perioadă la alta. De aceea e foarte important să verificați pe site-ul Fiddmark și să nu vă bazați pe informații învechite sau venite din alte surse.

2) Asigurați-vă că ați activat cardul înainte de utilizare sau că acesta nu a depășit perioada sa de valabilitate. Nu utilizați cardul altcuiva și nu permiteți altcuiva să vă utilizeze cardul. Partenerii comerciali au tot dreptul să vă refuze acordarea reducerilor în toate situațiile mai sus menționate.

3) Dacă totul este în regulă cu cardul, încercați să discutați în ordinea aceasta: cu alt salariat al partenerului - se poate întâmpla ca un angajat nou să nu fi fost încă instruit în privința reducerilor. Păstrați-vă calmul, prezenați-i site-ul nostru pe telefon sau laptop. Suplimentar, dacă vă aflați la sediul partenerului, puteți identifica și arăta eticheta cu mențiunea "Partener Fiddmark", acolo unde există. În ultimă instanță, puteți solicita să vorbiți cu managerul. Sunt șanse să fie exact persoana cu care am negociat și am semnat contractul și va ști exact ce este de făcut.

4) Presupunând că după toate cele de mai sus situația nu a fost dezamorsată și inclusiv managerul vă refuză acordarea reducerii, aveți temei legal pentru a vă adresa ANPC. Totuși, înainte de acest pas, vă recomandăm să semnalați problema managementului Fiddmark, pe fiddmarkmedia@gmail.com sau telefonic. În acest punct - ne puteți furniza orice mijloc de probă care ne poate ajuta și pe noi să înțelegem dacă este rea credință sau nu din partea partenerului comercial și să acționăm în consecință în raportul nostru cu el, conform contractului pe care îl avem încheiat. De multe ori investigația noastră internă poate soluționa lucrurile mult mai rapid și cu impact negativ minim pentru toate părțile implicate.

5) Presupunând prin absurd că refuzul continuă, vă vom îndruma chiar noi către ANPC, urmând probabil să reziliem contractul cu partenerul respectiv și să îi sistăm toată promovarea.

Recapitulând, recomandarea noastră este să vă asigurați întâi că totul este în regulă din partea dumneavoastră și că ați respectat regulamentul de utilizare al cardului. Să încercați apoi o soluționare cu partenerul comercial și angajații acestuia. Să ne contactați pe noi dacă lucrurile nu se rezolvă și în cazurile extreme, de rea voință vădită, să vă îndreptați către ANPC.

Parteneri Fiddmark
pe județe

Cu Fiddmark beneficiezi de prețuri speciale zi de zi
la produsele și serviciile tale preferate

Parteneri și reduceri
adăugate recent

10% Discount
București

RE:CREATE Fitness

Centru modern de recreere și activități sportive, situat în clădirea Green Gate, zona 13 Septembrie, în apropiere de...

RE:CREATE Fitness

Centru modern de recreere și activități sportive, situat în clădirea Green Gate, zona 13 Septembrie, în apropiere de Palatul Parlamentului. În cei aproximativ 850 metri pătrați pe care ReCreate ți-i pune la dispoziție, vei găsi soluții de fitness unice care să-ți îmbunătățească starea de zi cu...

10% discount
Voluntari

Rom Curier

Rom Curier este o societate de coletărie cu capital românesc, profilată preponderent pe transport internațional, cu...

Rom Curier

Rom Curier este o societate de coletărie cu capital românesc, profilată preponderent pe transport internațional, cu prețuri dintre cele mai competitive. Societatea vine în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii de transport aerian, transport rutier express / rutier economy și transport paletizat....

20% discount
București

Contemporan Hair Space

Dacă locuiești în București și îți propui să îți petreci ziua plimbându- te prin galerii de artă, este posibil să...

Contemporan Hair Space

Dacă locuiești în București și îți propui să îți petreci ziua plimbându- te prin galerii de artă, este posibil să intri la @contemporan.

Te aștepți să fie o galerie de artă ca toate celelalte și nu mică îți va fi mirarea să descoperi că, de fapt, acest loc găzduiește atât o galerie de...

Parteneri Fiddmark
pe domenii de activitate

Parcuri tematice

Food & Drinks

Clubbing & Games

Cazări

Servicii Medicale

Auto / Moto / Velo

Cursuri & Training

Sport / Agrement / Timp liber

Comerț online

Cinema & Teatru

Beauty / Fashion / Lifestile

Alte bunuri si servicii

Vrei să devii partener Fiddmark?
Hai să discutăm!

Studiem lista ta de prețuri. Stabilim împreună reducerile.
Posesorii noștri de carduri încep să cumpere de la tine.

Studiați în permanență ofertele de pe site înainte de a merge să solicitați reducerile. Oferte noi pot să apară în permanență și altele pot să expire.

Toate cardurile Fiddmark trebuie să fie activate înainte de prima utilizare, urmând pas cu pas instrucțiunile de activare.

FIDDMARK PENTRU


LEGAL


CONTACT


S.C. FIDDMARK MEDIA S.R.L.

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr.9, bl.9, apartament 2, Parter, Piatra Neamț

CUI: 41047361 | Nr.ONRC: J27/574/2019

Management: 0756.227.324

Parteneriate: 0771.360.126

Copyright 2019 - Fiddmark Media SRL
S.C. Fiddmark Media S.R.L. este finantata din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020
in cadrul proiectului cu titlul: Start la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E); ID: POCU/82/3.7/105269
Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență îmbunătățită de navigare. Poți afla mai multe detalii vizitând secțiunea "Politica privind Cookies"